onsdag 11 juli 2012

Dagen med Axel

I måndags hade jag och Axel en "date" på tu man hand. Det var länge sedan det bara var vi två. Det märktes mycket tydligt att han uppskattade kvalitetstiden med mamma och att slippa småsyskonen för ett tag.

Axel fick själv välja vad vi skulle göra och först ville han visa hur högt han kunde klättra på klätterställningen utanför pappa. Sen ville han ha glass och vi gick in på Lejonet & Björnen som ligger i närheten, där fick han en strut med tre kulor (texas fudge, italiensk vanilj och italiensk choklad). Den italienska chokladen var inte särskillt god tyckte han och lämnade den helt och hållet. Själv tog jag en bägare med hasselnöt och saffran&honung, mums.

Vi fortsatte vår promenad och Axel bestämde att vi skulle till plikta, där skulle han cykla. När vi väl kom dit var alla cyklarna upptagna och han fick vänta länge och väl på en ledig cykel. Till slut fick han tag på precis den cykeln han ville ha och han cyklade omkring en lång stund.

När vi varit där i en dryg timme ringde Axels gudfar och frågade om vi inte ville äta lunch med honom och hans son. Det ville Axel så vi tog oss in till Vasagatan och mötte upp med dem.

När vi ätit gick vi hem och vilade, tittade på film och bara mös tillsammans. Jag hoppas på fler sådana här dagar och det är nog inte så omöjligt att det blir många fler!

"Jag klarade det!"

 Stolt kille!

Vad tänker du på?

 Mums med glass!

Finaste!

Inga kommentarer: